Background Image

Father’s Day Gift Ideas For Dads Who Love To Workout

Father's Day Gift Ideas For Dads Who Love To Workout

Masanya untuk ajak bapamu bersenam bersama dengan gym gear daripada Nike sempena Father’s Day hujung minggu ini!

Apa plan kamu hujung minggu ini? Here’s something you can plan a perfect Father’s Day. Tunjukkan rasa kasih dan sayang kamu kepada bapa dengan menghargai mereka dan meraikan hari istimewa ini bersama-sama. Lakukan perkara yang bakal meninggalkan pengalaman sukar dilupakan sekaligus menjadi kenangan manis buat kamu berdua.

Selain bercuti bersama, pembelian item kegemaran, makan malam seisi keluarga dan apa jua yang telah kamu rancang sebelum ini, apa kata kamu ubah angin dengan menghadiahkan sepasang kasut sukan daripada jenama sukan hebat, Nike tahun ini? Bukan saja bersukan, ia boleh digayakan ketika travel dan gaya harian juga.

Masih ingat kali pertama bapa menghadiahkan sepasang kasut sukan kegemaranmu? Kalau kamu tanya saya, memori itu masih segar di ingatan – warna, saiz, stail yang saya pilih pada ketika itu juga masih saya ingat. Setiap kali menyarungnya, memori indah itu seakan terimbas kembali.

Jadi, Hari Bapa tahun ini, saya mahu membalas budinya dengan menghadiahkan sepasang kasut sukan baru agar kami berdua dapat menghabiskan masa bersenam bersama – sama dan menjadikan rutin sihat ini gaya hidup norma yang baru!

Antara kasut pilihan saya adalah – Nike Pegasus Turbo2, Nike Zoom Fly 3, dan Nike Joyride Flyknit. Pilih salah satu (atau ketiga-tiga) daripadanya  dan jangan lupa, satu pasang lagi buat kamu juga! Matching gear with your daddy? Why not!

#1
Nike Zoom Fly 3

Berinspirasikan Vaporfly, Nike Zoom Fly 3 memberikan keselesaan dan ketahanan untuk perlumbaan jarak jauh. Kekuatan plat serat karbon memberikan keselesaan kala berlari atau pun untuk kamu berjalan beribu batu.

#2
Nike Zoom Pegasus Turbo 2

Nike Zoom Pegasus Turbo 2 diperbaharui dengan feather-light upper, sementara foam inovatif memberi respons revolusi terhadap latihan jarak jauh yang kamu gemari.


#3
Nike Joyride Run Flyknit

Nike Joyride Run Flyknit direka untuk membantu larianmu agar lebih mudah and give your legs a day off. Manik-manik foam kecil membantu menyokong bawah kaki, beraksi sebagai pelindung yang dapat mendorong larian jarak jauh kamu.

Father’s Day Special – Kamu boleh guna kod DAD30 di laman web Nike.com dari 15 hingga 21 Jun 2020 untuk mendapatkan potongan harga sebanyak 30%! Jadi, ambil peluang ini untuk sama-sama cipta momen baru bersama bapamu melakukan aktiviti sihat pada masa terluang. Shall we start this weekend?

Nisa' Halid

Take every chance you get in life, because some things only happen once

No Comments

Post a Comment